Tvrtka PRESS GLASS predstavila se na devetom sajmu poslova u Varaždinskoj županiji

U Varaždinu, 14.04.2016. godine održan je 9. Sajam poslova na kojem smo se i ove godine predstavili kao mogući poslodavac svima zainteresiranim posjetiteljima sajma.

Svi zainteresirani posjetitelji imali su priliku preko naših predstavnica na sajmu ostvariti direktan kontakt sa nama, dobiti informacije o našim trenutnim i budućim potrebama za zapošljavanjem, znanjima i vještinama koje tražimo kao poslodavac, te sukladno s time saznati kakvi su najpoželjniji kandidati za našu tvrtku – a to su oni koji su se tijekom studija ili rada isticali dodatnim postignućima na različitim poljima – u struci, znanosti ili sportu.

Tokom sajma zaprimili smo solidan broj molbi i životopisa te smo vrlo zadovoljni iskazanim interesom za rad u našoj tvrtki, iako se vidi trend padanje potražnje za poslom spram prošle godine zbog porasta stope zaposlenosti. Najviše upita je bilo za radna mjesta Radnik u proizvodnji i za Administrativna mjesta.U travnju ove godine zaposlili smo 31 novih radnika, te trenutno imamo brojku od 183 zaposlene osobe. Budući da u našoj tvrtki još uvijek postoji trend ulaganja u tvrtku i širenja opsega proizvodnje sukladno k tome stalno smo u potrazi za novim radnicima koji svojim znanjem, vještinama i iskustvom mogu doprinijeti napretku i razvoju naše tvrtke. Trenutni aktualno oglas za radno mjesto je Vozač C i CE kategorije, dok se za ostala radna mjesta svi zainteresirani koji nisu bili na sajmu mogu javiti putem naše internetske stranice, poslati životopis i molbu poštom ili donijeti osobno, te kada se otvori potreba za novim valom zapošljavanja oni kandidati koji najviše odgovaraju našim uvjetima biti će pozvani na razgovor.

Svim budućim radnicima nudimo rad u tvrtki sa stabilnom pozicijom na tržištu, mogućnost osobnog rasta i stjecanje radnog iskustva u međunarodnom okruženju, te priliku za rad u posvećenom, iskusnom i profesionalnom timu stručnjaka.

Zahvaljujemo se svima koji su pokazali interes za rad u našoj tvrtki i veselimo se novim djelatnicima.