„Trči i podrži” i dajemo još više – zaključno o akciji u 2017. godini

Akcija „Trči i podrži” je uzela maha, a radnici PRESS GLASS-a uz sve veći angažman pomažu potrebite. Vaši sportski rezultati su impozantni a dokaz vašeg angažmana je iznos od 42 600 PLN prikupljen Vašim „trčanjem” tijekom cijele 2017. godine! Kako ste to napravili? Vrijeme je za rezimiranje svih prošlogodišnjih sportskih zbivanja u kojima ste sudjelovali.

GRUPNO TRČANJE

Grupno trčanje u akciji „Trči i podrži” već je postalo tradicija u Częstochowi, Radomskom, Tychama, Tczewu, Słowiku, kao i u hrvatskom Varaždinu. Sudjelovanjem radnika PRESS GLASS-a u grupnom trčanju prikupljeno je oko 21 000 PLN. Novac od trčanja je neposredno doznačen na bankovne račune lokalnih neprofitnih nevladinih organizacija.

KROZ TRČANJE RASTU APETITI – INDIVIDUALNO TRČANJE

Sportskim natjecanjem u kategoriji individualnog trčanja prošle  je godine prikupljeno rekordnih 21600 PLN. Ovo je uspjeh 48 radnika PRESS GLASS-a koji su ukupno sudjelovali u 140 sportskih događaja održanih u 75 gradova u Poljskoj. Individualno trčanje u okviru akcije „Trči i podrži” je prešlo i granice Poljske – 2017. godine je prvi put polumaraton završio u prijestolnici Mađarske.

Novac od „individualnog trčanja” je doniran za 5 štićenika Zaklade „Pomoći na vrijeme”, te za štićenike Zaklade „Pomaže se” i Udruge „Naprijed”, kao i za druge lokalne organizacije na području gdje se nalaze naša poduzeća. Pomažemo Udruzi roditelja i staratelja invalidnih osoba „Djetelina” u Radomsku, Domu za nemoćne „Świetlikowo” u Tychama, Grupi specijalnih ustanova u Tczewu i Zakladi “Mozaik” u Częstochowi.

TRČANJE, BICIKLIZAM, HODANJE U NORDIC WALKINGU I… NIJE NAM DOSTA!

16. rujna 2017. g. u Tczewu počeli smo s akcijom „Sport and support“ koja je proširila broj sportskih disciplina za nordijsko hodanje i biciklizam. Od tada se naši radnici mogu iskušati u sportskim izazovima i kroz drugi vid sporta osim trčanja. Inauguracija akcije bila je prilikom XI. Gradskog biciklističkog pohoda u Tczewu koji je rezultirao iznosom od 2500 PLN, namijenjenim za Amelku – štićenicu Zaklade „Pomoći na vrijeme”.

Kako je izgledala inauguracija akcije „Sport and support”? Sami pogledajte!

PLANOVI? POMAGATI JOŠ VIŠE!

Akcija “Trči i podrži” je počela 2015. godine grupnim trčanjem prilikom 7. Ulične utrke u Częstochowi. Individualno trčanje u okviru akcije je počelo 2016. a 2017. smo počeli s akcijom „Sport and support” koja se osim trčanja proširila i na biciklizam i hodanje stilom nordic walking. A što nam donosi 2018. godina? Znamo samo da želimo pomagati još više! Držimo Vam fige u narednim natjecanjima, za nove uspjehe.

 

FB.com/trciipodrzi

Trči i podrži

Pinterest