2022. godina je posebna za Press Glass – prije točno 30 godina tvrtka je počela s radom, a danas zajedno sa svojim zaposlenicima slavi ovaj prekrasan jubilej. Naša je 30. obljetnica djelovanja utoliko atraktivnija što se poklopila i s proslavom Međunarodne godine stakla koju su proglasili Ujedinjeni narodi. Kako smo proslavili obljetnicu?

Krajem mjeseca ožujka održan je jedinstveni online događaj povodom 30-te godišnjice kojem je mogla prisustvovati cijela grupacija Press Glass-a u Europi i SAD-u. Zahvaljujući modernoj tehnologiji tvrtka je uspjela svoju poruku prenijeti do gotovo 5000 zaposlenika koji rade u 15 tvornica smještenih u Poljskoj, Velikoj Britaniji (Glass Systems), Hrvatskoj, Litvi i Sjedinjenim Državama.

Pogledajte video trailer on-line eventa

Moto online konferencije bio je „Budućnost počinje danas“. U sklopu konferencije zaposlenici  su mogli, između ostalog, saznati o planovima za budućnost te bolje upoznati vlasnika Press Glass-a g.Arkadiusza Muśa kao i vidjeti kako izgledaju druge tvornice zahvaljujući kratkim video reportažama koje su pripremili zaposlenici.

Kako je istaknuo g.Arkadiusz Muś, “uspjeh Press Glass-a kombinacija je nekoliko čimbenika: ljudi, mjesta, vremena, odlučnosti i sreće, ali ponajviše slobodnog tržišta.”

U sklopu online događaja zaposlenicima je upućena posebna zahvala gospodina Muśa.

U prijenosu događaja bile su i izjave samih zaposlenika koji su na  forumu govorili o vrijednostima tvrtke i odabranim inicijativama Press Glass-a.

Za sve zainteresirane Press Glass je pripremio posebnu stranicu (link) povodom 30-te obljetnice na kojoj će biti dostupni dodatni materijali.